Bureaustoelen

Be by Bèta is een Nederlands merk dat al meer dan 50 jaar bureaustoelen produceert in Breda. Onze bureaustoelen staan bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding, ergonomische ontwerp en duurzame productie. We ontwerpen bureaustoelen met oog voor comfort en ergonomie. Zo zijn onze bureaustoelen voorzien van een verstelbare rugleuning, een verstelbare zitting en een verstelbare armleuningen. Op deze manier kun je de stoel perfect afstellen aan jouw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren.

Bureaustoel instellen

Zoals elke bureaustoel uniek is, geldt dat ook voor de instelling. Het goed instellen van je bureaustoel vraagt wat aandacht. Met behulp van handige video’s zorg je ervoor dat de stoel ergonomisch is ingesteld op jouw persoonlijke zitvoorkeuren. Bekijk zitinstructies.

 

 

Duurzaam in elk opzicht

Be by Bèta hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daar zetten we ons dan ook iedere dag voor in. Zo worden onze bureaustoelen gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. De stoelen zijn ook recyclebaar, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Daarnaast proberen we de afvalstromen te beperken in onze fabrieken door inzet van onder andere slimme technieken, zoals efficiënte snijmachines.

Proefstoel aanvragen

Wil je geheel vrijblijvend een proefzit maken op je favoriete model? Dat regelen we graag! Vul je gegevens in en wij zorgen dat één van onze dealers je verder helpt. Zelfs met het persoonlijk instellen van je stoel bij je eigen werkplek.

a fair furniture company