Welke bureaustoel is geschikt bij rug, nek- en schouderklachten?

Het kiezen van een bureaustoel heeft meer voeten in de aarde dan je zou denken. Ongeveer 80% van de mensen heeft na het 40e levensjaar regelmatig last van de rug, nek of schouders. Het juist instellen van je stoel is hierbij heel belangrijk. Dit kan namelijk een hoop klachten voorkomen. Ons doel is dan ook om in iedere zithouding steun te verkrijgen, welke werkzaamheden je ook verricht. De stoelen van Be by Bèta vormen de perfecte combinatie van goed én gezond zitten.

Bureaustoelen op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. Daarom bestaat het assortiment van Be by Bèta uit verschillende collecties. Wat ze allen gemeen hebben is dat ze zorgen voor een optimale werkhouding. Toch heeft elke collectie iets bijzonders, waardoor elke stoel uniek is. Hieronder leggen we kort uit wat de verschillen zijn, zodat je de stoel kan kiezen die past bij jouw wensen.

Be Fine
De Be Fine bureaustoel is de ideale stoel voor de prijsbewuste klant. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit. Ook de Be Fine bureaustoelen verminderen rug-, nek- en/of schouderklachten. De in hoogte verstelbare lendesteun geeft de werknemer letterlijk een extra steuntje in de rug. De stoel weegt slechts 14,5 kilogram waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is in de gehele organisatie. Daarnaast zorgt het beperkte gebruik van materialen voor een minimale belasting voor het milieu.

Be Noble
Ga je voor een stijlvol en tijdloos design en wil je tegelijkertijd de rug, nek en schouders te ondersteunen? Dan is de Be Noble de ideale bureaustoel. De bediening van de knoppen is eenvoudig en door de aanpassingen die je zelf maakt, voelt de Be Noble als een maatpak aan. De extra hoge rug met geïntegreerde hoofdsteun in combinatie met de ergonomisch vormgegeven rug maken de Be Noble perfect voor iemand met rug-, nek- en/of schouderklachten. Daarnaast misstaat deze absoluut niet in een mooi kantoor.

Be Proud
De stoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en iedere gebruiker is de Be Proud. De optimale steun bevordert het dynamisch zitten. Daarbij is de stoel voor meer dan 95 % van de werknemers van één organisatie perfect in te stellen. Extra pluspunt: de bureaustoel is duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. Een mooie balans van duurzaamheid en comfort.

Be Brave
Op en top Nederlands is onze Be Brave collectie. De stoel wordt duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek. Naast enorm duurzaam is de bureaustoel ook enorm comfortabel. Door de innovatieve zitting, vernieuwende armleggers en de flexibele rug is de Be Brave bureaustoel ideaal voor de vermindering van rug-, nek- en schouderklachten. De stuitsparing in de zitting zorgt tevens voor een goede verdeling van het zitoppervlak. Voor nog meer ondersteuning raden we de Be Brave stoel aan met neksteun. Hiermee geef je je nek een nog betere ondersteuning tijdens het werken.

Welke collectie je ook aanspreekt, wij raden altijd een persoonlijk instel- en werkplekadvies aan om rug-, nek- en schouderklachten te verminderen.

Welke bureaustoel moet ik kiezen?

Wat alle bureaustoelen van Be by Bèta gemeen hebben is dat elk exemplaar een goede werkhouding stimuleert. Welke bureaustoel het meest geschikt is voor jouw onderneming, hangt van je wensen en eisen af. Vraag daarom advies op maat. Of vraag vrijblijvend naar een proefstoel, dan ervaar je zelf het effect van Be by Bèta.

a fair furniture company