Bureaustoel op maat

Onze op maat gemaakte bureaustoelen zijn ontworpen om jouw comfort en gezondheid te verbeteren, zodat je productiever kunt werken zonder pijnlijke gevolgen. Onderzoek wijst namelijk uit dat ongeveer 80% van de Nederlanders op lange termijn rugklachten ervaart. Een verkeerde zithouding of een niet-ergonomische bureaustoel kan hiervan de oorzaak zijn. Bij Be by Bèta geloven we in het belang van een ergonomische werkplek gecombineerd met lokale en duurzame Nederlandse zitoplossingen.

We hebben voor iedereen een gepaste stoel

Identiteit, merk en logo

Ontwerp jouw eigen bureaustoel met Be by Bèta! Personaliseer onze bureaustoelen met jouw logo of kies uit een scala aan kleuren voor een unieke uitstraling die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt. Het is zelfs mogelijk om diverse componenten een eigen kleur te geven. De zitting kan dus van andere kleur voorzien worden dan een rugsteun.

Voor iedereen, ongeacht postuur of lengte

Bij Be by Bèta geloven we dat iedereen recht heeft op comfortabel zitten, ongeacht hun gewicht of lengte. Onze op maat gemaakte bureaustoelen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen van alle gewichtsklassen en lengtes. Of je nu klein of lang bent, dun of gezet, wij hebben de perfecte stoel voor jou.

alle componenten bureaustoel

Maatwerk is ook écht maatwerk

Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, vooral niet als het om bureaustoelen gaat. Met onze standaardisatie in onze processen komen we al ver met het personaliseren van de stoel naar jouw wensen en behoeften, maar we gaan ook een stap verder. 

We leveren écht maatwerk bureaustoelen. Met belangrijke componenten zoals gasveren kunnen we ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun grootte of lichaamstype, ergonomisch kan zitten. Met meer dan 20 componenten en een breed scala aan kleuren en stofgroepen, bieden we ongeëvenaarde keuzemogelijkheden voor een bureaustoel die perfect bij jou past.

FAQ over onze maatwerk bureaustoelen

Kunnen ook meerdere bureaustoelen op maat in één keer besteld worden?

Het is het absoluut mogelijk om meerdere maatwerk bureaustoelen in één keer te bestellen! We adviseren echter ook om een proefstoel aan te vragen, zodat je zeker weet dat je comfortabel en ergonomisch verantwoord zit. 

 

Op welke termijn kan een maatwerk bureaustoel geleverd worden?

We streven ernaar om jouw op maat gemaakte bureaustoel zo snel mogelijk te leveren. De exacte levertijd hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw specifieke wensen en behoeften, het seizoen en de beschikbaarheid van duurzame materialen. We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik verder doen om mijn ergonomische houding te verbeteren?

Bij Be by Beta begrijpen we het belang van een ergonomische houding voor jouw welzijn op het werk. Naast het correct instellen van jouw bureaustoel, zijn er nog meer stappen die je kunt nemen. Zorg ervoor dat je knieën in een hoek van ongeveer 90 graden staan, je voeten plat op de grond rusten en je rug recht is. Ontdek meer handige tips en instructies op onze pagina over zithouding.

 

Zijn de bureaustoelen dan écht volledig naar elke gebruiker aanpasbaar ?

Ja, wij maken onze bureaustoelen zelf. Hierdoor hebben wij volledig invloed op het productieproces waardoor we maatwerkbureaustoelen fabriceren voor mensen die zeer lang of juist zeer klein zijn of mensen die te maken hebben met overgewicht (boven 150kg). Een bureaustoel van Be by Bèta is volledig naar iedere wens aanpasbaar!

 

 

a fair furniture company