Bureaustoel uitproberen? Testen is verstandig!

Wil je zeker weten dat je medewerkers goed zitten? Een proefstoel geeft je zekerheid en verhoogt de productiviteit. Bezoek daarom onze showroom en ervaar het verschil tussen een reguliere bureaustoel en een ergonomische bureaustoel van Be by Bèta! Bevalt de test-stoel? Binnen een werkweek leveren wij jouw circulaire bureaustoelen. 

Veelgestelde vragen

Is het testen van een bureaustoel op maat ook mogelijk?

Bij Be by Bèta kan je geen speciaal ontworpen bureaustoel op maat uitproberen. Wel is het mogelijk om een speciaal geconfigureerde stoel op proef te leveren, mits de gewenste bureaustoel voorradig is. Daarnaast verschillen de voorwaarden van ons standaard assortiment. Denk hierbij aan de uitlevertijd en levertijd na het testen van de bureaustoel. 

Kan ik als consument rechtstreeks een bureaustoel op proef proberen?

Nee, dat kan niet. De bureaustoelen van Be by Bèta zijn uitsluitend verkrijgbaar bij één van onze dealers. Be by Bèta levert alleen op locatie in grotere aantallen bureaustoelen op proef. In onze showroom hebben we alle beschikbare modellen staan en hier kan je onze bureaustoelen zien, voelen en ervaren!

Hoe werkt de levering van de bureaustoelen op proef?

Bij Be by Bèta kun je proefbureaustoelen uit ons standaard assortiment uitproberen via een van onze aangesloten dealers. Onze dealers zijn door het hele land te vinden, dus altijd bij jou in de buurt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

a fair furniture company