Hoe wij onze bureaustoelen duurzaam produceren?

Bij Be By Bèta zetten we volledig in op duurzaamheid, vooral als het gaat om bureaustoelen. Zo kiezen we duurzame en lokale toeleveranciers, maar zetten we ook in op revitalisatie. Binnen elk productieproces kijken we naar onderdelen die we met nodige aanpassingen kunnen hergebruiken voor de revitalisatie van bureaustoelen. Hierdoor willen we maximale circulariteit in de keten waarborgen.

In onze bureaustoelen gebruiken we tot wel 50% gerecycled materiaal, waardoor we altijd ons steentje aan het milieu bijdragen. Het gaat nog verder dan dit – want duurzaamheid gaat na levering van een bureaustoel. Met ons Be Clean onderhoudsprogramma kan je de levensduur van je stoel verlengen.

Circulair ontwerp

Jouw voordeel met onze duurzame bureaustoel

Duurzaam én ergonomisch

Bij Be by Bèta geloven we dat duurzaamheid en comfort hand in hand kunnen gaan. Be Healthy is niet voor niets een van onze kernwaarden. Onze stoelen zijn niet alleen ontworpen voor circulariteit en duurzaamheid, maar ze voldoen ook aan de ISO-certificeringen ISO-14000 en ISO-9100. Bovendien bieden we een uitgebreide kennisbank met tips en tricks voor een ergonomisch goede zithouding. Klaar om comfortabel én duurzaam te zitten? We beantwoorden graag jouw vragen omtrent persoonlijk werkplek- en instel-advies van bureaustoelen.

Duurzaam én lokaal

Be by Bèta is altijd in de buurt. We werken namelijk uitsluitend met lokale dealers, waardoor er altijd wel een dealer bij jou in de buurt is. En als je in de buurt van Breda bent, ben je van harte welkom in onze eigen showroom. In Breda ontwerpen, stofferen en monteren we onze producten, inclusief bureaustoelen. Kom gerust langs en bekijk onze volledige collectie in onze showroom!

Ga je alleen voor een duurzame bureaustoel?

Bij Be by Bèta bieden we niet alleen duurzame bureaustoelen, maar ook duurzame werkkrukken en vergaderstoelen. Of het nu gaat om jouw eigen werkplek of de vergaderruimte, wij hebben de juiste zitoplossingen voor jou. Wil je geheel vrijblijvend een proefzit maken op je favoriete model? Dat regelen we graag! Vul je gegevens in en wij zorgen dat één van onze dealers je verder helpt. Zelfs met het persoonlijk instellen van je stoel bij je eigen werkplek.

fair furniture group logo

FAQ over onze bureaustoelen

Kan ik de bureaustoel in de buurt bezichtigen?

Dit is afhankelijk van de locatie en het type bureaustoel wat je wil zien. Eén ding is zeker. Onze dealers zijn in elke uithoek van Nederland te vinden. We zijn op de hoogte van de voorraadstatus van onze dealers en kunnen je vertellen waar de dichtstbijzijnde locatie voor de gewenste bureaustoel is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Past de bureaustoel bij elk type bureau?

Absoluut! Onze bureaustoelen passen onder elk type bureau. Raadpleeg simpelweg onze zitinstructies voor de perfecte pasvorm. En als extra hulp bieden we een stapsgewijze video-uitleg van zitinstructies om onze stoelen optimaal af te stellen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd comfortabel en ergonomisch verantwoord kunt werken

Wat kan ik zelf doen om de levensduur van de stoel te verlengen?

Het reinigen van de bureaustoel eens in het jaar. Hierdoor verleng je niet alleen de levensduur, maar behoud je ook de gewenste kwaliteit en ziet het er fris en netjes uit. Ontdek hoe eenvoudige, regelmatige reiniging jouw bureaustoel in topconditie houdt!

 

Wat is de garantieperiode?

Wij  bieden we standaard 5 jaar garantie op onderdelen en stof, met daarbovenop nog eens 10 jaar nalevergarantie. Zo ben je verzekerd van langdurig comfort en zekerheid. Ontdek vandaag nog onze bureaustoelen met een uitgebreide garantieperiode!

a fair furniture company