Werkkrukken

Iedere situatie vraagt om een andere zitoplossing. Daar weten wij alles van. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé expert op het gebied van zitoplossingen. Niet alleen verkopen wij ze met veel passie en ergonomische kennis, maar alles wordt ook door onszelf in Nederland geproduceerd. Een echt Hollandse, kwalitatieve stoel dus. Wij zitten letterlijk dichtbij onze klanten, de gebruikers… dus bij jou! We weten daarom als geen ander dat er ook genoeg werkomgevingen zijn waar in plaats van een bureaustoel beter een kruk kan worden ingezet. Vaak een vereiste vanuit de werkzaamheden, maar soms ook als persoonlijke voorkeur van de gebruiker.

Bij ons staat voorop dat we jou en al jouw collega’s gewoon goed en prettig laten zitten. Zowel op kantoor als op andere werkplekken waar we met deze collectie werkkrukken optimale steun en flexibiliteit kunnen geven met behoud van een optimaal zitcomfort, aangepast aan jouw werkplek. De keuze is aan jou uit onze volledige collectie werkkrukken. Krukken zijn in allerlei branches in te zetten. Van kantoor tot de zorgsector en industrie tot onderwijs. Wij laten het je graag zien. De enige vraag die jij jezelf hoeft te stellen is welke werkkruk configuratie voor jou op jouw werk het meest geschikt is. Wij helpen je graag op weg. Be Active.

Ga voor zitvariatie in je dag

Dé beste zitoplossing bestaat niet. Ieder mens is verschillend en daarom is er geen ultieme fit mogelijk. Daarnaast variëren vaak ook je werkzaamheden. Je bent niet continu met hetzelfde bezig en dit vraagt om aanpassingen. Een hele dag op dezelfde bureaustoel zitten raden we je niet aan. Afwisseling tussen zitten en staan is het devies. Bij een zittend beroep, zoals een kantoorbaan, doe je er daarom goed aan om voor de afwisseling een zit-sta kruk in je omgeving te hebben staan. #BeHealthy

Veelzijdig en functioneel

Werkkrukken zijn veelzijdige en functionele meubelstukken die in verschillende werkomgevingen worden gebruikt. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor taken waarbij beweging en flexibiliteit essentieel zijn. Of het nu in een werkplaats, laboratorium, atelier of kantoor is, werkkrukken bieden een praktische zitoplossing voor diverse taken.

a fair furniture company