Zitten op circulaire stoelen

Als 100% Nederlandse producent en specialist op het gebied van stoelen hebben we alle kennis in huis om antwoorden te kunnen geven op de vraag naar circulaire kantoorinrichting. Zitten op circulaire stoelen, nieuw of gerevitaliseerd. Ontdek welke producten passen binnen jouw duurzame kantoorinrichting.

 

 

Niet of of, maar en én

Je kiest niet voor nieuwe bureaustoelen, of gerevitaliseerde bureaustoelen, maar en én. Dat zit zo. Al onze producten worden verantwoord gemaakt. In de hele keten zorgen we ervoor dat onze spullen zoveel mogelijk bio based, of van restmateriaal worden gemaakt. Daarnaast kunnen we voor een groot deel, of gedeeltelijk bepaalde producten in jouw organisatie een nieuwe look geven. Zie je? En én.

Tijdloos design

Ook zorgen we er voor dat onze bureaustoelen tijdloos vormgegeven zijn. Zowel optisch als functioneel. Ze passen daardoor altijd in iedere (kantoor)omgeving. Door het geven van onderhoudsinstructies zoals hoe je stoelen kunt gebruiken en schoonmaken, wordt onnodige slijtage door verkeerd gebruik voorkomen en kan onderhoud vroegtijdig worden uitgevoerd. Daarnaast bieden we een check-up onderhoudspakket aan voor onze stoelen. Dit alles zorgt er voor dat iedereen nóg langer met comfort en plezier op onze stoelen kan zitten.

Revitalisatie bureaustoelen

In onze fabriek in Breda hebben wij de kennis en kunde om de levensduur van diverse merken hoogwaardige bureaustoelen significant te verlengen. Kortom: het revitaliseren van bureaustoelen. En in de tijd die wij nodig hebben om die stoelen volledig op te knappen, verzorgen wij donorstoelen op locatie. Of het nu gaat om het revitaliseren van Be by Bèta bureaustoelen, of stoelen van een andere hoogwaardige bureaustoelen fabrikant, wij kunnen de meeste kwaliteitsmerken bureaustoelen uitstekend revitaliseren. Ongeacht het merk.

Haalbaarheidsonderzoek

Voordat we stoelen kunnen revitaliseren, vindt er een haalbaarheidsonderzoek plaats. Dit onderzoek is nodig om inzicht te geven in ons revitalisatieproces en inzicht te krijgen in de staat van de te revitaliseren stoelen. Dat komt in de regel neer op 80/20%. Het onderzoek start met het afstemmen van de afwegingskaders en de verwachtingen. Cruciaal in dit onderzoek is om de mate van revitalisatie op een gemiddelde stoel in onze fabriek te onderzoeken. In deze fase wordt daarnaast afgestemd wat de kosten zullen zijn en hoe het totale project gaat worden uitgevoerd.

a fair furniture company