Be Green

We ontwikkelen en leveren circulaire en duurzame producten. Een product dat tientallen jaren meegaat is op zichzelf al duurzaam. En als er dan na al die tijd iets stuk gaat, is dat ene onderdeel eenvoudig te vervangen. En als het product dan écht toe is aan vervanging, kunnen we de oude stoelen recyclen.

100% recyclebaar

Aan het einde van de levenscyclus van een stoel krijgt ieder onderdeel een nieuw leven. Een kruisvoet wordt een verlichtingsarmatuur, de gasveer wordt hergebruikt, de schuimvulling van de zitting wordt een judomat, textiel wordt gebruikt voor het maken van pakdekens en kunststof onderdelen worden pootdoppen voor tafels. Zo krijgen de stoelen een geheel nieuwe functie. We zetten in op 100% recyclebaar.

Plasticvrij leveren

We geven de voorkeur aan plasticvrij leveren. Zo maken we van de resten stof uit de fabriek verpakkingshoezen die precies over de stoelen passen. Zijn de stoelen geleverd, dan nemen we de hoezen weer mee. Naast deze optie bieden we ook gerecyclede verpakkingsdozen aan. Deze nemen we na levering weer retour voor hergebruik. Net zolang totdat ze versleten zijn. Je herkent deze dozen door de quote: ‘Een doos met een verleden’.

a fair furniture company