Be Clean onderhoudsprogramma

Last van stress of droge lucht? Het kan aan uw stoel liggen. Veelvoorkomende klachten op kantoor zijn geïrriteerde ogen, vermoeidheid, hoofdpijn. Vaak wordt gezegd dat de oorzaak droge lucht of zelfs stress is. Maar in werkelijkheid kan het ook aan uw stoel liggen. Een bureaustoel is namelijk een broeinest van bacteriën, fijnstof en huisstofmijt. Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde bureaustoel 22 keer meer bacteriën bevat dan gezond voor ons is. En iedere keer dat je op een stoel ploft, blaas je een flinke hoeveelheid aan fijnstof de kantoorruimte in. Niet prettig.

Minder klachten door reiniging

Klachten kun je voorkomen door stoelen periodiek te reinigen. Ons advies is om minimaal één keer per twee jaar de stoelen grondig te laten reinigen. Op deze manier draag je bij aan een gezond binnenklimaat waardoor jij en je collega’s aanzienlijk minder kans hebben op klachten. En ook nog eens minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit!

Een beter milieu door schoonmaken?

Het reinigen van stoelen is ook een duurzame keuze, juist omdat onderhoud de levensduur van de stoffering verlengt. Hierdoor krijgt iedere Bèta stoel een langer leven en blijven ze mooi en uitnodigend om te gaan zitten!

Onze servicemedewerker vertelt graag meer over onze werkwijze en de voorwaarden.

a fair furniture company